Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


VELG MERKE
VELG PRODUKTTYPE
VELG PRISGRUPPE
0,-
9999,-

 • Salgs- og leveringsbetingelser

  Salgs- og leveringsbetingelsene gjelder for alt salg av produkter og tjenester fra www.tilbords.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

  Les mer

 • Leveringsbetingelser

  Vi bruker Posten Norge / Bring som transportør av vårt gods. Tilbords har pr dags dato følgende leveringsalternativer:

  Postens Klimanøytrale Servicepakke
  På Døren
  Ekspress over natten.

  Les mer

 • Personvernserklæring

  Formålet med Tilbords Kundeklubb er å kunne tilby medlemmer medlemsfordeler og tilbud, tilbud basert på kjøp av varer og tjenester, gi tilpasset kommunikasjon, og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender. Se våre medlemsvilkår og se her for samtykkevilkårene du gir når du blir medlem.

  Les mer

 • Samtykke

  Tilbords ønsker å gi deg den beste kjøpsopplevelsen. Tilbords behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og ønsker du tilpasset markedsføring kan du gi Tilbords samtykke til å foreta profilering av dine opplysninger.

  Les mer

 • Medlemsvilkår

  Tilbords Kundeklubb er et valgfritt medlemskap der du mottar tilbud og markedsføring. I tillegg får du rabatter og andre fordeler, samt generelle og særskilt tilpassede tilbud basert på dine preferanser.

  Les mer

 • Informasjonskapsler

  Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler (heretter kalt cookies) for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken, og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg.

  Les mer